Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak propojit domací kino (5.1) s notebookem?

eKo

Otázka

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

5.1 zvuk z noťasu je většinou problém a řeší se to přez externí zvukovou kartu - tak mi to teda aspoň bylo řečeno, když jsem o tom uvažoval - nakonec jsem to ale zavrhl... S kabelama ti neporadím - na fotkách jsi ukázal kabely, co ti jdou dovnitř, ale takovy ty hlavní, co mají jít do zvukovky tam nemáš.. Taky by bylo mnohem lepší říct, co přesně máš za domácí kino. Podle toho se to už líp pozná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

a co to je na fotkách? to je přímo to JVC nebo nějakej zesík k reprákům?? Jinak k noutu bych spíš doporučil sestavu 2.1 s aktivním subwooferem to je mnohem lepší volba a drahý to taky neni, já mám sub-30W, a satelity 2x10w a nadělá to rámusu, že se mi třese celej pokoj a akustika dobrá a nebo pokud trváš na těch 5.1 chce to takovou sestavu, která má řešené vedení z pc do basáku a z basáku do satelitů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu