eKo Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Chtěl bych se zeptat jak propojit domácí kino s notebookem tak, aby se mi zvuk z nb přenášel do 5.1...A taky chtěl poradit co k tomu potřebuju za kabely diky. Přikládám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 5.1 zvuk z noťasu je většinou problém a řeší se to přez externí zvukovou kartu - tak mi to teda aspoň bylo řečeno, když jsem o tom uvažoval - nakonec jsem to ale zavrhl... S kabelama ti neporadím - na fotkách jsi ukázal kabely, co ti jdou dovnitř, ale takovy ty hlavní, co mají jít do zvukovky tam nemáš.. Taky by bylo mnohem lepší říct, co přesně máš za domácí kino. Podle toho se to už líp pozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eKo Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 nevim co to presne je, jediny co vim ze je to JVC cca stary tak 5 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 a co to je na fotkách? to je přímo to JVC nebo nějakej zesík k reprákům?? Jinak k noutu bych spíš doporučil sestavu 2.1 s aktivním subwooferem to je mnohem lepší volba a drahý to taky neni, já mám sub-30W, a satelity 2x10w a nadělá to rámusu, že se mi třese celej pokoj a akustika dobrá a nebo pokud trváš na těch 5.1 chce to takovou sestavu, která má řešené vedení z pc do basáku a z basáku do satelitů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eKo
Chtěl bych se zeptat jak propojit domácí kino s notebookem tak, aby se mi zvuk z nb přenášel do 5.1...A taky chtěl poradit co k tomu potřebuju za kabely diky. Přikládám foto.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.