trish Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Zdravím všechny,jsem začátečníka arád bych se zeptal kde se dají změnit ovladače protože ne všechny hry mi jdou. Např. Motor storm arctic edge Jinak verzi cfw mám 5.50 gen-d3.Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 V xmb menu zmáčkneš select. Naběhne ti vsh menu a tam to změníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Já jsem říkal že jsem začátečník tak prosím o vysvětlení jak se třeba dostat do xmb menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucas1468623548 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 To je zakladni menu, staci zapnout psp a jsi tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
trish
Zdravím všechny,jsem začátečníka arád bych se zeptal kde se dají změnit ovladače protože ne všechny hry mi jdou.
Např. Motor storm arctic edge
Jinak verzi cfw mám 5.50 gen-d3.Díky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.