dukemb Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 koupil jsem xko, pripojil pres S-video, pusitm, projede 2x zelenej kruh, zustane stred, zahraje melodii, ale obraz nikde. zrejme je nastaven na jinej video vystup , jak to resetnout aby sel obraz do s-videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 sezen si HDMI u nekoho to připoj jestli nemáš na to tv a pak to přenastav...jinak to asi nepude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dukemb Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tak to je na pytel, myslel jsem ze existuje nakej reset pres tlacitka....nemam sanci to jinde pripojit:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 A nebo to můžeš zkust poslepu podle videa z youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dukemb Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 priznavam jsem blbej:) hlavne ze jsem obesel kruh smrti, ale na prepinac na kabelu jsem vyzrat nedokazal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dukemb
koupil jsem xko, pripojil pres S-video, pusitm, projede 2x zelenej kruh, zustane stred, zahraje melodii, ale obraz nikde. zrejme je nastaven na jinej video vystup , jak to resetnout aby sel obraz do s-videa?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.