w0lf Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Zdravim, kdyz chci hrat MP tak sem chvili ve Free Romu a najednou me to vykopne s touhle hlaskou You were removed from your session and returned to Free Roam due to connection issues with other players. pak mi to jen loaduje a nic... musim do dashe a pak zapnout hru... nevite nekdo co s tim pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 sry za dual post, ale potrebuju s tim poradit, mrzi me ze si nemuzu zahrat MP to sem si mohl rovnou flashnout a vypalit :(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 To se připojuješ k nějakému kamarádovi nebo na random hru?? U RDR je multiplayeru je teď problém pokud si chceš zahrát s kamarádama, tak to občas takto blbne - co nevidět na to vyjde opravný patch na tuhle chybu... Pokud ti to ale dělá u random her, tak nevím kde je problém - pravděpodobně v NAT nastavení. NAT by jsi měl mít alespoň moderate nebo ještě líp OPEN. Snad ti tohle trochu pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 je to normalne na publicu... vcera jsem se do Free Romu na chvili dostal, ale po cca 10 minutach me to vykoplo se stejnou chybou... NAT mam nastaveny na routru jako ENABLE :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiranui Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Taky mám takovej problém :( hodně těžce se někam přihlásím a stále mi píše toto '' You were removed from your session and returned to Free Roam due to connection issues with other players. '' a když se mi to ukáže několikrát za sebou, tak se mi z toho konzole zasekne :'D určitě to bude problém v router, ale nevím kde je to NAT a kde přesně mám dát ' Enable ' aby mi to fungovalo vše v pořádku, prosím za nějakou radu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marty5 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Stejný problém, hodněkrát mě to vykopne než si zahraju. A s jedním přítelem jsem se ve free room spojil ale druhý už se k nám neprokousal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
w0lf
Zdravim, kdyz chci hrat MP tak sem chvili ve Free Romu a najednou me to vykopne s touhle hlaskou
You were removed from your session and returned to Free Roam due to connection issues with other players.
pak mi to jen loaduje a nic... musim do dashe a pak zapnout hru...
nevite nekdo co s tim pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.