Kapr Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Cau shanim nejakej program na mereni teploty v PC(hlavne CPU) ale nechci Everest,Wizard 2008 a ani CPU-Z neco jineho a spolehliveho DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Já používám Speccy, je od tvůrců CCleanera http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/monitoring/speccy/?g[hledano]=speccy&g[oz]=1.01.132 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Já používám K10STAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 jo diky...no bude asi neco spatne :D CPU mam na 60 stupnich pri zapnuti.....nevite cim to muze bejt?pastu jsem daval novou a vetracek se toci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ten větráček se muže točit, ale blbě !!! A jakej máč cpu, chladič. Dále prostředí (zavřené, u topení, atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgips Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 speed fan skus znova nasadit ventilator mozno je zle osadeny alebo nedolieha poriadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.