WarroR Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ahojte, mám taký problém s hrou Midnight Club : L.A. RemiX ,že keď ju spustím (z UMD alebo z Memory Stick) hra mi normálne ide ,pokiaľ nejdem na prvý pretek , tam mi saving mi to SEKNE.Prosím o pomoc . Mám 5.50 gen-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy007 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ostatne hry Ti idu SAVEnut? Aku mas pamatovku? Nemas ju plnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Tahle hra mi fungovala na 5.00 M33-4 v poho, ale po upgragu mám tentýž problém. Nemyslím si že by měl být problém v paměťovce. Jinak tady už se tento problém řešil: http://console-forum.net/showthread.php?t=93897 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WarroR
Ahojte,
mám taký problém s hrou Midnight Club : L.A. RemiX ,že keď ju spustím (z UMD alebo z Memory Stick) hra mi normálne ide ,pokiaľ nejdem na prvý pretek , tam mi saving mi to SEKNE.Prosím o pomoc .
Mám 5.50 gen-D3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.