WarroR Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 Ahojte, mám taký problém s hrou Midnight Club : L.A. RemiX ,že keď ju spustím (z UMD alebo z Memory Stick) hra mi normálne ide ,pokiaľ nejdem na prvý pretek , tam mi saving mi to SEKNE.Prosím o pomoc . Mám 5.50 gen-D3 Citovat
0 BadBoy007 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 Ostatne hry Ti idu SAVEnut? Aku mas pamatovku? Nemas ju plnu? Citovat
0 Raz3r Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 Tahle hra mi fungovala na 5.00 M33-4 v poho, ale po upgragu mám tentýž problém. Nemyslím si že by měl být problém v paměťovce. Jinak tady už se tento problém řešil: http://console-forum.net/showthread.php?t=93897 Citovat
Otázka
WarroR
Ahojte,
mám taký problém s hrou Midnight Club : L.A. RemiX ,že keď ju spustím (z UMD alebo z Memory Stick) hra mi normálne ide ,pokiaľ nejdem na prvý pretek , tam mi saving mi to SEKNE.Prosím o pomoc .
Mám 5.50 gen-D3
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.