Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vysoke teploty u CPU(nepretaktovany)

Kapr

Recommended Posts

Cau..porad a porad dokola resim jeden problem..proc kdyz dam na svym(AMD Athlon X2 5000+)takt na tovarni nastaveni(1.3V a 2.6Gh)tak ma CPU pri startu 60 stupnu a pri zatezi po 2-3min leze ke 100!!! stupnum??nevite nekdo cim to je??pastu jsem dnes daval novou..vetracek se dobre toci a chladic doleha...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten větráček se muže točit, ale blbě !!! A jakej máč chladič. Dále prostředí (zavřené, u topení, atd)

a jak poznam ze se toci blbe?ma 3000ot(zkousel jsem ho i na jinem PC)u topeni to nemam a mam otevreni obe bocnice

nn to je tim že ten chladič nedolejhá k procesoru :) jinak by se takhle neohřál ...

myslis?a de s tim neco delat?nemyslim koupit novej :D nejakej figl?zkousel jsem i ten druhej?hele ted jsem si vzpomel:D kdyz jsem si kupoval tu desku tak u ni nebyl ramecek(ten u CPU)a musel jsem davat jinej...muze bejt problem v tom ze je moc vysokej?

Špatná teplovodivá pasta (žádná?), špatná cirkulace vzduchu?

teplovodiva pasta je dobra a nova...a kdyby byla spatna cirkulace vzduchu tak nema asi grafika 38 stupnu...

Odkaz ke komentáři

kdyz na nej sahnu tak nepoznam jestli mas 50 nebo 70 stupnu:D ale je problem ze kazdej program ukazuje neco jinyho....everest a to speccy ukazujou 60-70 stupnu kdyz nic nedelam..ale ten wizard 39 kdyz nic nedelam....tak cemu mam verit:/nejde to cidlo nejak vypnout nebo neco?jinak chladic doleha dobre jinak nemam ani jeden vetrak kterej fouka vzduch ven

Odkaz ke komentáři

kdyz na nej sahnu tak nepoznam jestli mas 50 nebo 70 stupnu:D ale je problem ze kazdej program ukazuje neco jinyho....everest a to speccy ukazujou 60-70 stupnu kdyz nic nedelam..ale ten wizard 39 kdyz nic nedelam....tak cemu mam verit:/nejde to cidlo nejak vypnout nebo neco?jinak chladic doleha dobre jinak nemam ani jeden vetrak kterej fouka vzduch ven

nejde o to jestli ma 50 nebo 70 ... oboje teploty uz jsou dost velke.... doporucuju ti koupit aspon jeden vetrak kterej fouka vzduch ven.. a nasledne resit co dal...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu