Kapr Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Cau..porad a porad dokola resim jeden problem..proc kdyz dam na svym(AMD Athlon X2 5000+)takt na tovarni nastaveni(1.3V a 2.6Gh)tak ma CPU pri startu 60 stupnu a pri zatezi po 2-3min leze ke 100!!! stupnum??nevite nekdo cim to je??pastu jsem dnes daval novou..vetracek se dobre toci a chladic doleha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ten větráček se muže točit, ale blbě !!! A jakej máč chladič. Dále prostředí (zavřené, u topení, atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 nn to je tim že ten chladič nedolejhá k procesoru :) jinak by se takhle neohřál ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Špatná teplovodivá pasta (žádná?), špatná cirkulace vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Ten větráček se muže točit, ale blbě !!! A jakej máč chladič. Dále prostředí (zavřené, u topení, atd) a jak poznam ze se toci blbe?ma 3000ot(zkousel jsem ho i na jinem PC)u topeni to nemam a mam otevreni obe bocnice nn to je tim že ten chladič nedolejhá k procesoru :) jinak by se takhle neohřál ... myslis?a de s tim neco delat?nemyslim koupit novej :D nejakej figl?zkousel jsem i ten druhej?hele ted jsem si vzpomel:D kdyz jsem si kupoval tu desku tak u ni nebyl ramecek(ten u CPU)a musel jsem davat jinej...muze bejt problem v tom ze je moc vysokej? Špatná teplovodivá pasta (žádná?), špatná cirkulace vzduchu? teplovodiva pasta je dobra a nova...a kdyby byla spatna cirkulace vzduchu tak nema asi grafika 38 stupnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 neni spatny cidlo ? sahni na nej a zkontroluj to fyzicky.... popr. mas tam vetraky ktery foukaj vzduch ven ? potom jak tu nekdo rikal muze chladic spatne dolehat... sundej ho a nasad znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 kdyz na nej sahnu tak nepoznam jestli mas 50 nebo 70 stupnu:D ale je problem ze kazdej program ukazuje neco jinyho....everest a to speccy ukazujou 60-70 stupnu kdyz nic nedelam..ale ten wizard 39 kdyz nic nedelam....tak cemu mam verit:/nejde to cidlo nejak vypnout nebo neco?jinak chladic doleha dobre jinak nemam ani jeden vetrak kterej fouka vzduch ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Koukni na teplotu do biosu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Koukni na teplotu do biosu. ten ukazuje 39 kdyz zapnu PC ale postupne roste az taky k 60 :/ :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tak tam zkus dát nějakej teploměr bych to viděl asi na nějakej venkovní kterej je do 80 stupnu jinak stim nedolejhánim se dá udělat to že to nejdřív zkontroluješ i málá mezera vadí ! správně by to mělo sedět fakt hodně na pevno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 no ted jsem to zkousel a dolejha to fakt uplne co to de....:/menil jsem jeste jednou pastu...a porad to same...hlavne jsou ty typloty porad stejny...pri jinym napeti a jinym Mhz:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 kdyz na nej sahnu tak nepoznam jestli mas 50 nebo 70 stupnu:D ale je problem ze kazdej program ukazuje neco jinyho....everest a to speccy ukazujou 60-70 stupnu kdyz nic nedelam..ale ten wizard 39 kdyz nic nedelam....tak cemu mam verit:/nejde to cidlo nejak vypnout nebo neco?jinak chladic doleha dobre jinak nemam ani jeden vetrak kterej fouka vzduch ven nejde o to jestli ma 50 nebo 70 ... oboje teploty uz jsou dost velke.... doporucuju ti koupit aspon jeden vetrak kterej fouka vzduch ven.. a nasledne resit co dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.