Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozlousknuti hesla

KOSScz

Otázka

Ahoj jsem u kamoše a Stahují program obhCrack XP 2.3.1. Live Cd ISO.zip. protože jsme zapoměl heslo od sveho kompu a četl jsem že tento program to umi rozlousknout. A v tom navodu co jsem tam četl tak jsme to nepochochopili. Nemá někdo stručný návod jak to spustit?? PLS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No uff.. Jsem myslel ze aspon zalady mas

Během těch několika počátečních sekund při probíhající POST detekci.  Klávesa, kterou se do BIOSu můžete dostat, je napsána při úvodu na  obrazovce. Ve většině případů se do SETUPu dostanete mačkáním klávesou  DEL (F2, Ctrl+Alt+Esc). V menu se pohybujete obvykle kursorovými  šipkami, potvrzení pomocí ENTER, nastavení se mění PG UP/PG DOWN. Menu  jsou odlišné podle typu BIOSu, odlišné bývá také pojmenování. Mezi  poslední menu vždy patří EXIT WITHOUT SAVING (počítač vámi provedené  změny ignoruje a restartuje se s předchozím nastavením) a SAVE TO CMOS  & EXIT SETUP (všechny vámi provedené změny se uloží a počítač se  restartuje).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu