boones36 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 prosím o pomoc nevím co mam delat nemuzu rozjet iso hry a ani zadne aplikace na psp pokazdy kdyz zapnu nejakou hru nebo aplikaci najede PSP a v tom se to sekne mel jsem 5.00 m33-4 a mel jsem také 5.50 gen D-3 prosím o pomoc moc moc moc díkY:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 davas hry do slozky ISO na rootu karty ve formatu .iso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boones36 Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 to je jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 zkus je stahnout znova nebo nemas podtaktovanej procesor ? (CPU speed) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boones36 Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 hLAVNE PROBLEM JE ZE KDYZ HO CHCI VYPNOUT TAK MI ZACNE BLIKAT POWER CONTROLKA OBYCEJNE ZABLIKNE ASI DVAKRAT A ME ASI DESETKRAT. DALSI VEC JE ZE KDYZ DAM UKONCIT RECOVERY MENU TAK MI TO NEUKONCÍ MUSIM HO NA TVRDO VYPNOUT. VSE JE NASTAVENO JAK BY MELO BYT FLASH JSEM PROVEDL ASI PETKRAT A STALE TO SAME. DIVNÝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boones36
prosím o pomoc nevím co mam delat nemuzu rozjet iso hry a ani zadne aplikace na psp pokazdy kdyz zapnu nejakou hru nebo aplikaci najede PSP a v tom se to sekne mel jsem 5.00 m33-4 a mel jsem také 5.50 gen D-3 prosím o pomoc moc moc moc díkY:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.