Corki Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Zdravím. Koupil jsem si nový XBOX 360 a nechal si disk z toho starého. Kvůli uloženým hrám, ale hlavně kvůli profilu. Problem je ten že HDD vidím, ale nemůžu změnit profil, ani ho nevidím. Dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zZinter Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Zdravím. Koupil jsem si nový XBOX 360......Tak ho tam zadej ručně po Windows ID-email a heslo na WID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jen malý dotaz. Neměl ten starý Xbox ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jen malý dotaz. Neměl ten starý Xbox ban? Však BAN se vztahuje pouze na samotnou konzoli, nikoliv na profil ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Však BAN se vztahuje pouze na samotnou konzoli, nikoliv na profil ne ??? pokud se profil změní po banu na zabanované konzoli tak bude corrupted ... tak i savy z her pokud těch savů ani profilu se po banu nedotkneš tak by na dalším xboxu mělo normálně jet ... někde tady je návod jak to rozjet hledej v tutoriálech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Tutorial je tady, ted už je to snažší, místo HDD můžeš použít flashdisk, pokud si aktualizuješ NXE na verzi 9199. Jinak profil můžeš obnovit i přes Live, je to Recovery GamerTag, ale pokud to uděláš přes tuhle službu, přijdeš o všechny G, které jsi nahrál od doby banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Corki
Zdravím. Koupil jsem si nový XBOX 360 a nechal si disk z toho starého. Kvůli uloženým hrám, ale hlavně kvůli profilu. Problem je ten že HDD vidím, ale nemůžu změnit profil, ani ho nevidím.
Dik za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.