jirik21 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Ahoj. existuje nějaký program kterým bych mohl nahrát zvuk přímo z počítače??? např. líbí se mi zvuk z jednoho videa a nemůže ho někde sehnat tak bych si ho prostě jenom nahrál přímo do MP3.. dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Free mp3 recorder .... dobře to faká jen na XP, na vistach mi to šlo jen přes mikrofon a když jsem nastavil že chci nahrávat windows tak to nenahrávalo ale zkusit to můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 diky... funguje to perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirik21
Ahoj. existuje nějaký program kterým bych mohl nahrát zvuk přímo z počítače??? např. líbí se mi zvuk z jednoho videa a nemůže ho někde sehnat tak bych si ho prostě jenom nahrál přímo do MP3.. dik za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.