Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 3004 pluginy


Darky09

Otázka

Čus, mam psp 3004 s GEN-C a proste mi nefungujou pluginy ! když zmáčknu select-recoverymenu -plugin až na flash a java je to prázdný, například chci http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010040008 soubor nakopíruju ms0:/setplugin a vytvorim tam tu složku,v psp stejně nemám nabídku na zapnutí pluginu, neporadí, či neskusí mi někdo poradit?

EDIT:JO když už je to tu,nikde jsem tu nenašel, jestli je možné nainstalovat gen-d (D2 atd) na psp 3004. Předem THX za odpověd na obě dvě otázky !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Setplugin? To tam máš napsaný? Přečti si to ještě jednou ... Jinak plugin aktivuješ tim, že dáš na konec řádku za cestu k pluginu v textáku 1, takže třeba ms0:/seplugins/psnlover.prx 1. Tim už je to aktivovavaný, ted stačí jen restartovat PSP (drž Power dokud se nevypne) a potom nahod ChickHEN a 5.03 GEN-C.

Na PSP 3000 můžeš použít jen CFWEnabler nebo 5.03 GEN s ChickHENem (eventuelně MHUSpeedem). Žádný jiný firmware nepoužívej, bricknul by sis s tím PSP ... ostatní jsou totiž plnohodnotný a nahrávají se do flash paměti PSP, takže je nemusíš pořád nahazovat, ale jenom zapneš PSP. Problém je v tom, že desky v PSP 3000 a TA-88v3 v PSP 2000 nejsou prolomený, takže se do flash paměti nemůže vůbec zasahovat. Proto je tu ChickHEN a 5.03 GEN-C, který do ní nezasahujou a pokaždým uplnym vypnutí se musí znova načíst z paměťový karty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Čus,já, když psp restartuju (držim power),tak se mi vypne skoro hned,a pluginy stějně aktivní nejsou :( , jinajk MHU musim znova nahazovat jen,když vyndam baterku, ještě to nějak skusim :) , dík moc za help :)

Edit:tak ted jsem skusil za to napsat 1 a restartovat, a pořád mi ten plugin nefakčí :( hlavně nechápu proč se neobjeví v recovery menu v seplugin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ve složce seplugin mam game.txt a v tom mam nakopírovaný: ms0:/seplugins/psnlover.prx 1 a vedle toho mam ten plugin ... skusim to nějak předělat

EDIT: tak právě hraju online :) sice nevim méno, ale snad stačí to, že jsem se připojil : i když nevim jestli je to přes psn nebo normal net je to :medal of honor : heroes 2 ... a mam dotaz, je rozdíl jesi je to přes PSN nebo přes ten EA net?

EDIT 2 : už hraju i starwars tak to asi faká díky ti moc !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj mam problé, a z něj vyvstal dotaz

Na Memory sem nahrál plugin PSN Lover, udělal složku seplugins, do ní dal plugin, soubor game.txt do nej dal řádku z readme - ms0:/seplugins/psnlover.prx 1.

Když se přihlásim do jakékoliv hry (Motor Storm, Fat Princesess), dam infrastructure hru, a a dam přihlásit se, hodí to chybu "80550440"

Poradí mi někdo co mám dělat?

PSP - 3004 - Chickhen, Gen-C

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu