NoGRes Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Zdravim, breknul sem PSP, a přesto mi nejdou hry, ani ISO ani CSO. Pls HELP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 breknul ? ,toto slovo nechápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoGRes Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 heh...špatný slovo....myslel sem flashnutý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 heh...špatný slovo....myslel sem flashnutý.... Dáváš ISO / CSO hry do správne složky ? Karta ( ROOT ) > ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoGRes Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 přesně...nic tam nefunguje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Dobrý by bylo říct, co ti to píše ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 V XMB menu dej SELECT a nastav Emulovaní ISA na M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoGRes Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Vyřešeno-4 stažené hry z uož.to a ani jedna nefunkční.....:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davaaa123 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 me zase chvilku hry sli ,ale jak mile sou kartu naplnil hrama tam mi to prestalo jit tak konec uz sem mi nezobrazi udelal sem znova format flasch atd. vim ze sem to musi pres select prepnout na sony atd.. ale zajimave je ze ted tlačítko select mi nejde nevite nekde vcem je zrada??? dekuji za odpoved.. jo a mam version psp 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 musíš přes recovery menu, zapni psp a drž R a objeví se ti menu a mělo by to být configuration a use VSHmenu (currently: VSHMENU) aha sry všiml jsem si že máš 5.03 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davaaa123 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 tak ze co ted stim? prehrat to na vetsi ?? a jinak at drzim co drzim tak se mi nic neobevi:X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NoGRes
Zdravim, breknul sem PSP, a přesto mi nejdou hry, ani ISO ani CSO. Pls HELP!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.