Davee Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ahoj všichni... mám takovej problém, hrál jsem virtua tenis a seklo se to, tk jsem dal klasika HOME a potom "Please wait" a nic... tk jsem to vypnul a teď to nechce načíst kartu, zkusil jsem vypnout, vyndat zandat zapnout ale prostě nic, co s tim? Jo je to fake, nic mě nepřekvapí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 kamarád měl podobný problém, prostě někdy mu čtečka šla a někdy ne. Tak sem to psp rozmontoval, pročistil a šlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 No, už to jde, vyndal jsem kartu, foukl do toho a už to facká :D Ale dík.. PLS DELETE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.