Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

G a Oblečení


skenerz

Otázka

Ahoj, mám problém, když jsem se připojil na xbox live tak jsem si chtěl koupit oblečení na avatara a chtělo to nějaké microsoft body nebo prí že se dá sehnat ve hře. Tajže se ptám kde seženu ve hře to oblečení ? a k čemu jsou tedy vyhrané G body. (Mám hry: cod mw2, cod mw1, mortal combat, gta4, need for speed carbon atd.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Takže G dostáváš za získané achievementy a jsou ti dá se říct k ničemu, lidé je sbírají spíše pro porovnání, aby se měli čím chlubit a jak srovnávat Pro mě osobně je to příjemný zpestření hry, po dohrání mám aspoň co dělat navíc a hra mi vydrží dýl + mám dobrej pocit, když mám ve hře všechny achievementy ;).

Oblečení pro avatara se ale nakupuje za microsoft points, které se od G liší. Microsoft body můžeš koupit jedině za reálné peníze, jiný způsob jejich získání neexistuje. Zmínil jsi se také o získání oblečení pro avatara hraním hry. Tento způsob je poměrně novinkou a tuto odměnu obsahuje jen několik novějších her (namátkou Alan Wake a Red Dead Redemption), kde podobně jako achievementy dostaneš oblečení za splnění určitého úkolu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jak? Co takhle nejdřív číst? NXE je zkratka pro dashboard, ted je nová verze 9199, která podporuje Mass Storage. Jak naformátovat HDD na FAT32, máš v tom topicu, ale je to moc práce si to přečíst, co? Tohle jsou ty nejzákladnější věci ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu