Andreu Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ahoj, mam novejsi psp, kter funguje pouze pres chicken, kdo poradi jak a pres jaky program predelavat hry, aby mi fungovaly? Diky predem:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darky09 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 jakej máš typ psp ? a MHUspeed funguje všude, jen vědět, jak ho spustit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andreu Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 podle ceho a jak to poznam? Kupoval jsem ji asi prede 3/4rokem a clovek, co mi ho flashoval rikal, ze se musi delat jen pres chicken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andreu Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 nahral jsem si par her, Iron Man 2 mi slape, ale prince of persia novy nejede :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nowys Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 na novyho prince potrebujes i plugin,pod nim pak smele jel ;) viz. http://www.multiload.cz/stahnout/220325/plagin-hbbsk-rar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darky09 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 http://www.coderetard.com/wp-content/uploads/2008/10/psp-1000vs-psp-2000-vs-psp-3000.jpg hej´, který je tomu nejvíce podobný? a hry nahráváš ms0/ISO ? .... plugin na hraní stahnout, rozrarovat, obsah slozky nakopirovat na rook (kořen) karty. Dostat se do receovery menu (uplne vypnout PSP a pri spusteni drzer R)(pokud nepůjde tak select-recovery menu). najet do PLUGINS a tam musis mit u toho plufinu napsane: ENABLED. pokud nemas, tak to nastav na enabled. Vyjet z recovery menu a pak jen hrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andreu Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 na pspcku mam dole na stitku napsano psp3004. Hry nahravam do ISO. No, tak snad to zvladnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andreu Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 tak nevim, najel jsem do recovery, ale nikde jsem si nevsiml, ze bych neco mohl menit na enable :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andreu Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 tak kdo poradi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darky09 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 lol tak jenom znova nahod MHUspeed nebo ChiCken Ci GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andreu Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 to jsem udelal a nic. Skoda ze nejsi z Prahy, ze by ses mi na ten klumb podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 U 5.03 je zpřeházený recovery menu takže plugins jsou pod CPU speed myslim je to zkrátka o jednu položku posunutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andreu Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 kolega v praci mi to dal do kupy, ale dekuji vsem, kteri se snazili mi pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Ahoj, mam novejsi psp, kter funguje pouze pres chicken, kdo poradi jak a pres jaky program predelavat hry, aby mi fungovaly? Diky predem:psp: najdi si v tutorialech MHUspeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Andreu
Ahoj, mam novejsi psp, kter funguje pouze pres chicken, kdo poradi jak a pres jaky program predelavat hry, aby mi fungovaly? Diky predem:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.