Fox666111 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Chtěl bych se zeptat jak bych měl na PS2 zapnout seriály protože když je vypálím tak mi nejdou mám PS2 slim a nejdou mi na něm i když vypálím jen 1 díl(v mp4). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Serialy, filmy... na PS2 neprahrajes. Musel by jsi je prevest na format DVD. Mp4, avi... PS2 neprehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fox666111 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 A to se dela jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 program convertxtodvd , ten ti to prevede do dvd formatu , i vypali. Pokud mas nizsi model ps2 nez scph 90004 doporucuji nahrat free mc boot , navod je zde v tutorialech . Pomoci programu simple media sistem (SMS) muzes prehravat i filmy z flashky usb v ruznych formatech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.