TheDeathKid Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Nevím jestli to tu už bylo, protože jsem se nedíval... Ale jsou nějáké Themes na PSP Fat 3.52 které není Flashnuté?? Pokud ano tak mi prosím pošlete link na download a návod jak je nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ano, jsou ptf témata, ty fungujou i na oficiálním firmwaru. Mění tapetu a ikonky http://www.psp-themes.net/. Jinak proč si PSP neflashneš? Nepotřebuješ pandoru ... jenom nahraješ data na pamětovou kartu, updatuješ na 5.03, nahodíš ChickHEN, Recovery flasher a nainstaluješ 5.00M33-6, potom můžeš eventualně udělat update na 5.50GEN-3 a rozjedeš ctf themes, který mění celý rozložení XMB a navíc si zahraješ ISO/CSO hry, spustíš pluginy ... http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 + XGEN updater pro 5.50 GEN-D3 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheDeathKid Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ok, dík. Takže nemusím shánět někoho kdo mi Flashne PSP, ale můžu si to udělat sám??? Mám zatím Theme na ploše Simpsons.ptf a nevím jak to nahrát do PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Ok, dík.Takže nemusím shánět někoho kdo mi Flashne PSP, ale můžu si to udělat sám??? Mám zatím Theme na ploše Simpsons.ptf a nevím jak to nahrát do PSP pametovka>psp>themes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 PTF témata kopíruj do ms0:\PSP\THEME (Ne themes! pokud nemáš pamětovku naformátovanou, složku vytvoř), potom jdi v PSP do Settings -> Theme Settings -> Theme - vyber a potvrd. Na flash nikoho hledat nemusíš, jak jsem řekl, můžeš si to udělat sám podle návodu co je v mym předešlym postu. // Jo, ted mi došlo, že PTF jsou až od 3.70 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheDeathKid Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 KeNnY máš skype? Zapl bych ti obrazovku přes sdílení a navigoval bys mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Mam ... kingstontm, přidej si mě, uvidíme jak to pujde, dost se mi ted seká net :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheDeathKid
Nevím jestli to tu už bylo, protože jsem se nedíval... Ale jsou nějáké Themes na PSP Fat 3.52 které není Flashnuté?? Pokud ano tak mi prosím pošlete link na download a návod jak je nahrát.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.