Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotazy nováčka


fikovnicek

Otázka

Ahoj,

mel bych predbezny zajem o XBOX 360 Elite (120GB)+Flash ale pred koupi bych se rad zeptal na nekolik veci. Asi jako kazdy bych chtel na tom hrat neoriginalni hry tak se chci zeptat jaky xbox 360 a s jakou mechanikou me doporucite ? Jak casto se musi aktualizovat firmware ? Nebo staci jednou flashnout a uz se nemusim starat ? No pak by me jeste zajimalo zda je lepší NTSC nebo PAL verze a proč. Děkuji předem za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Flash se dá udělat na každym Xboxu, o to se nemusíš starat. Doporučoval bych hrejte, koupíš tam už flashnutý Xbox Jasper s nejnovější LT 1.1 a s liteon mechanikou, takže rozjedeš všechny nový hry a budeš moct i na live. Pokud nechceš hrát na live, tak firmware aktulizovat nemusíš, hry stačí patchnout. Pokud na live chceš, tak aktualizovat budeš muset tak jednou za pul roku. Kup PAL verzi, X360tka má region lock, takže NTSC hry na PAL konzoli nerozjedeš a obráceně ... jinak řečeno hry, který koupíš v Evropě nerozjedeš na NTSC konzoli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Flash se dá udělat na každym Xboxu' date=' o to se nemusíš starat. Doporučoval bych hrejte, koupíš tam už flashnutý Xbox Jasper s nejnovější LT 1.1 a s liteon mechanikou, takže rozjedeš všechny nový hry a budeš moct i na live. Pokud nechceš hrát na live, tak firmware aktulizovat nemusíš, hry stačí patchnout. Pokud na live chceš, tak aktualizovat budeš muset tak jednou za pul roku. Kup PAL verzi, X360tka má region lock, takže NTSC hry na PAL konzoli nerozjedeš a obráceně ... jinak řečeno hry, který koupíš v Evropě nerozjedeš na NTSC konzoli.[/quote']

Dekuji za odpoved.

A neni lepsi priplatit za Elite se 120 GB HDD ? Kdybych chtel to Elite tak jakou mechaniku a flash doporucis ? Kde koupit uz flashly ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to na tobě ... záleží taky na tom, jakej kabel pro připojení k TV potřebuješ. Do Elite se dneska montujou taky liteon, mechanikou se vůbec nezabývej, pokud budeš kupovat nový Xbox, vždycky bude mít liteon. Mrkni sem, je to jejich topic, pokud je tam +, znamená to, že je konzole flashnutá. Prodávaj i flashnutý Elite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Je to na tobě ... záleží taky na tom' date=' jakej kabel pro připojení k TV potřebuješ. Do Elite se dneska montujou taky liteon, mechanikou se vůbec nezabývej, pokud budeš kupovat nový Xbox, vždycky bude mít liteon. Mrkni sem, je to jejich topic, pokud je tam +, znamená to, že je konzole flashnutá. Prodávaj i flashnutý Elite.

Samozrejme HDMI kabel. Je soucasti baleni ?

Ma XBOX nejaky browser na internet ? Je tam nejaky Media Center ktery umoznuje prehravat mp3 a video soubory ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ne, HDMI neni součástí balení, byl ale momentálně není. X360tka nemá broswer, exsituje nějaká utilitka po Media Center, ale je to nepoužitelný. Ano, hudbu a videa můžeš dávat na flashdisk/ externí HDD / vypalovat a přes Xbox potom přehrávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu