HulaBula Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 Zdravim všechny na CF, chci se zeptat na věc ohledně Bankovního účtu, mám učet s rodiči ale chci si založit svůj učet, u jaké banky myslíte že je to nejlepší? Osobně myslím že Komerční banka máte s ní zkušenosti? Pobočku mám vedle baráku. Díky Citovat
k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 mbank, anzto tam mas prakticky vse zadaco - vedeni uctu, vybery z bankomatu, kartu, platby, atd.. Komercka? tam akorat calujes.. zbytecne Citovat
Negto Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 Doporučuji se podívat a vybrat si sám podle toho co ti vyhovuje :) .... http://www.mesec.cz/bankovni-ucty/ucty-pro-mlade/ Citovat
HulaBula Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 jo, a na učet mi bude chodit hodně plateb. Citovat
k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 muzu jen zopakovat mbank.. prichozi platby zadaco.. btw jak muze mit v tom srovnani ten prvni ucet hodnoceni 90%? prichozi platbyza 2,-, vyber z bankomatu jine banky 35,-, vedeni uctu 20,-.. wtf? to je zaplaceny? Citovat
*Sphinx* Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 komerčka je dobra ale mozna bys mnel skusit GE money bank podle toho kolik mas let a jak si na tom s financema jinak :google: Citovat
HulaBula Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 Na to že mi je skoro 17 mám dosti velké finance :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.