HulaBula Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Zdravim všechny na CF, chci se zeptat na věc ohledně Bankovního účtu, mám učet s rodiči ale chci si založit svůj učet, u jaké banky myslíte že je to nejlepší? Osobně myslím že Komerční banka máte s ní zkušenosti? Pobočku mám vedle baráku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 mbank, anzto tam mas prakticky vse zadaco - vedeni uctu, vybery z bankomatu, kartu, platby, atd.. Komercka? tam akorat calujes.. zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Doporučuji se podívat a vybrat si sám podle toho co ti vyhovuje :) .... http://www.mesec.cz/bankovni-ucty/ucty-pro-mlade/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HulaBula Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 jo, a na učet mi bude chodit hodně plateb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 muzu jen zopakovat mbank.. prichozi platby zadaco.. btw jak muze mit v tom srovnani ten prvni ucet hodnoceni 90%? prichozi platbyza 2,-, vyber z bankomatu jine banky 35,-, vedeni uctu 20,-.. wtf? to je zaplaceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 komerčka je dobra ale mozna bys mnel skusit GE money bank podle toho kolik mas let a jak si na tom s financema jinak :google: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HulaBula Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Na to že mi je skoro 17 mám dosti velké finance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.