Laufass Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Nevim jestli to chce rozebrat a vycistit nebo je tam neco poskozeny...proste staci malej otres s psp a napise mi to hlasku jako kdyz zmacknu tlacitko home...napriklad zahrat si v autobuse je nerealny...tak by me zajimalo jestli mate nejaky zkusenosti...predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Omg, rozeber ho, vyčisti a popřípadě kup nové kontakty (spodní lištu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macko999 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 prepacte ze to sem pisem sa tu este nevyznam .aj mne to stale robi najprv pri jednej hre ale teraz mi to robi psp stale hram hru a hned sa ma pyta ci chćem dat quit game.takze to staci len vycistit alebo tam moze byt aj iny problem ? mozte mi poradit ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Může to být zanesené nebo můžeš mít až moc přitáhnutý přední kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macko999 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 dakujem za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Mě se například tohle děje když mám v mechanice umd a hybu s psp nevím jestli hraješ z karty nebo ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macko999 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 umd hry na karte nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.