Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hry na HDD

Shadow222

Otázka

Lidi mám nový externí harddisk a když spustím ten prgoram WBFS Manager dám FORMAT je to a pak dám load dám browse a hodím na to GC hru pak dám add to drive ale nic se nestane jak to vytáhnu tak to musím znovu formátovat a dokeonce i přímo na externí hdd páč se mi z toho udělá další místní disk

pls co dělám špatně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

vono totiz nemusis ani hru vybrat, proste kdyz spustis usb loader tak jdi do nastaveni, pak load game a tam nastav errorfix002 na anti, config se uklada na sd kartu, takze esli ji nemas ve wii tak si to budes muset nastavovat pokazde. Muzes si udelat chanel z te hry a tam se ti ulozi cobfig usb loaderu, takze nebudes muset mit sd kartu ve wii,

Odkaz ke komentáři

• 0

Zajímalo by mě, jestli můžu použít na stejnou věc externí hdd, nápajené pouze z usb, protože takové hdd údajně ps3 ani xbox360 nenajde, tak nevím jak je to na Wii. Flashka mi funguje dobře, ale nestačí mi velikostí, takže bych rád takový pořídil.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu