Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak mohu dostat BAN .......


aifik

Otázka

Ahoj všem.......chci se zeptat. Koupil jsem si XBOX 360 v pátek a zatím se v tom moc neorientuji.

Chtěl bych se zeptat.....četl jsem zde ruzné topic o BANNU....ale nikde jsem pořádně nenašel otázku jak jej mohu dostat od MS.....????

Jde mi o to jestli když budu prostě hrát na xboxu jen origoš hry.....a občas něco po netu jestli mohu dostat BAN, pokud si neflesnu xbox????

A taky se chci zeptat.......jestli ho nemohu získat tím, že na xboxu budu přehrávat klasicky páleny filmy.....a nebo jsem si stáhl z netu do PC pár demíček her a vypálíl na Divko podle návodu ......a hrál demíčka...tak jeslti tohle může taky mít nějaký vliv na BAN nebo NE.....???...Jestli prostě můžu do xboxu dávát klasicky vypálený filmy a demíčka......a nedostanu BAN...???

Jak říkám jsem v tom trošku nový a byl bych rád za odpověd a pomoc...........

A ještě mám dotaz pokud se mě bude xbox ptát že jako jeslti jej mam aktualizovat z netu, tak to mam vzdy delat???......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Aha......tak jasny.....je mi jasny ze mi nikdo na 1000% neodpovi....ale proste spis me zajimalo jak ten BAN funguje nebo jak clovek muze dostat......co se pak stane kdyz ho clovek dostane to jsem se uz docetl....................Tak to dekuji kazdopadne za odpoved ze kdyz budu hrat origos hry.....palit dema na divka....a paleny filmy se divat a nemel bych ban dostat tak to je super............A jeste mam dotaz....jak jsi mi tu psal ze ms vydal kodeky......tak ty se stahnou automaticky stou aktualizaci z netu co proste se mi objevy...???

Pac jsem zkousel a prave nektere filmy me to bere a nektere napise ze to chce kodek no.......

A mozna takovej blbej dotaz......ty aktualizace na netu se daji nekde najit kdyz se pripojim na xboxu.....a nebo to me samo nejak ozname ze je update a ja mohu stahnout.....???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

S těma filmama to si musíš ňáký třeba xxx.avi film dát do boxu,být připojenej na LIVE a pustit film a vyzve tě to ke stažení. Na uptade tě to taky vyzve samo na LIVE zapneš konsoli a opět samo od sebe tě to vyzve. Ale uptady jsou tak co 3/4 roku .

//: Ban dostanou ti co se nedrží těch základních pravidel. Hrají hry před vydáním,špatný stealth hry,... (ale tohle vše se týká převážně hráču s flashem)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aha.....dobře tak diky za infa...........

A mozna mam tedka hodne blbou otazku.......ale muze se tomu xboxu neco stat.....nebo spis te dvd mechanice kdyz tam budu davat paleny filmy.....nebo vypaleny dema na divkach???

A to ze to tak huci....nebo rachoti kdyz tam mam ty cd.....treba kdyz vypalim ty dema nebo i u origosky...to je asi normalni ze???......

A tedka mozna trosku jinej a blbej dotaz.....prave jsem zkousel to priopjeni na net pac prej kdyz zakoupim novou konzoly tak bych mel mit prvni mesic zdarma....??...A tak jsem se zkousel pripojit a nejde mi to jako ucet se svym jmenem ten sem si hnedka na zacatku udelal...ale proste nejde mi to nejak spojit ....zkousel sem test conection....a vsechno jde az u xbox live u toho posledni mi to napise nejakou chybu...a nevim co stim........jestli musim pak sam nastavit nejaky ty ip adresy a svoji nebo nevim no :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jojo ....nato jsem prisel ze se ty hry daji nahravat na hardisk.....takze ......to vim......no ja tam nastavit automatic a mam to propojeny normal ethernet kabelem...a proste nic ...ten test nedojede a na konci proste to napise jak sem rikal no....u toho testu nejakou chybu........

A mam dotaz....jak pozna kdy byl ten muj xbox vyrobeny....jako datum vyroby....???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

JJ super nasel...jsem....kluci diky.....moc mi pomahate.....akorat teda jeste nejak napojit ten xbox live no.....:-(

Neni tady nekde nejaky topic.....nebo navod jak proste ten xbox pripojit na net pomoci kabelu prosim vas....nevite o necem a nebo neporadite mi,???

Jo a jeste takovej malej dotaz...cetl jsem ze xbox konzole nema byt nekde ve skrini nebo tak........ze ma byt ulozena nekde kde je ventylace vzduchu....kdyz mam takovou jako policku na televizi a podni je je takova otevrena police......a v tom mam strcenou nebo polozenou konzoly....a na kazde strane 30 cm prostoru a aji zatim......tak muze to byt????

Omlouvam se za uz asi hodne debilni otazky...ale diky za rady.....:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No dival jsem se podle toho konektoru v zadu a mel bych mit jaspera....a tak ono to bych asi musel natom hrat cely den abych to zavaril nee...kdyz natom hraji treba hodku max 2 tak to by nemolo se nic stat......pac ja to nemam kam jima prave postavit...:-(......a nebo jake muzu delat jine opatreni proti prehrivani

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu