Davee Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Zdravím, četl jsem, že když jsou ikony modře podbarvené tk potom může hra využívat větší výkon grafiky, nebo něco takovýho... je to pravda? případně, jak toho můžu docílit? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Modře podbarvená je, když jí označíš :D. Edit://hmm... aha, tak beru z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Jop, je to tak, ale záleží na tom, jakej odstín modrý to má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 No, a jak se to dělá? Pls Na starým compu se mi to tam nějak povedlo, ale nwm jak.. .( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 jelikož už nemám XP tak ti rovnou neodpovím ale pokud jsi našel nastavení systému musíš to optimalizovat pro výkon a tím by se ty ikony měly podbarvit modře a sytému tak ulehčit ale myslim, že při hraní to asi moc velký účinek mít nebude né-li žádný jinak třeba v utilitě Tune Up to lze nastavovat podle potřeby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davee
Zdravím, četl jsem, že když jsou ikony modře podbarvené tk potom může hra využívat větší výkon grafiky, nebo něco takovýho... je to pravda? případně, jak toho můžu docílit? Dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.