marrtan Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás neví, proč mi nejde většina her hrat po ad-hoc, infrastucture jde v poho, ale ad-hoc mi jde zatim jenom burnout legend. Nejde mi ani virtual tenis 3 a PES, Mam PSP 1000 FAT a kamos ma 2000 slim, nevite někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 poraďte mi někdo pls, je to fakt pro mě důležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Co ti to píše? Můžete mít jiný regiony her, špatně nastavenej kanál wifi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 no tak wifi mam zaplou, a kanal mam nastaveny na automatic, no a ohledne regionu to nevim, ale kamoš ma přesně tu samou verzi hry edit: a nepiše mi to žadnou chybu, jenom ty standartni herni: ,,nebyla nalezena žádná zařízení'' apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.