Farman Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Ahoj,mám problém s novými stáhnutými hrami na PSP.. Když chci spustit hru jako jsou např. assassins,TEKKEN 6,avatar... tak mi to vyhodí chybu 80020148 Zkoušel jsem i :Recovery menu a dát Advanced / Advanced configuration / a nastavit Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled Mám PSP slim Software: 3.71 M33-3 Mockrát díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Aktualizuj na 5.00M33-6 a potom na 5.50 GEN-D3 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Esprit Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ahoj mam problém mám PSP SLim a Lite 2000 s deskou Ta-088v3 kde mam CHICKhen + 5.03 GEN-C a stahnul jsem si splinter cell essentials. Dostal jsem se do druhé mise a asi po kazdych 5-7 min. hrani se mi sekne a musim ho jedine restartovat, tohle mi jiné hry nedelaji ! Nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Možná špatný ISO ... zkus to stáhnout znova odjinud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Esprit Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 ok díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Farman
Ahoj,mám problém s novými stáhnutými hrami na PSP..
Když chci spustit hru jako jsou např. assassins,TEKKEN 6,avatar... tak mi to vyhodí chybu 80020148
Zkoušel jsem i :Recovery menu a dát Advanced / Advanced configuration / a nastavit Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled
Mám PSP slim
Software: 3.71 M33-3
Mockrát díky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.