maaareeek Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Rozhoduju se a nevím co si koupit. Klidně napište i jiné hry které máte rádi a které jen tak neomrzí. Každému kdo poradí DĚKUJU. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 jestli mas rad rpg a takove volne chozeni tak monster hunter freedom unite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 ty GTAčka si kup obě, třeba postupně...obě jsou to boží hry :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maaareeek Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 ok, právě jsem dostal nějaké peníze tak si možná koupím všechny 3. hry. jinak díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Rozhoduju se a nevím co si koupit. Klidně napište i jiné hry které máte rádi a které jen tak neomrzí. Každému kdo poradí DĚKUJU. :psp: Podívej se po topicích s názvem nejlepší hry a pak když se ti nějaká bude zamlouvat se podívej na její gameplay na youtube a tak se nejspíš nejlépe rozhodneš kterou hru si máš koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maaareeek Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Už jsem se díval ale každej má jinej názor na hry. Tak jsem se chtěl prostě jenom zeptat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 GTA Vice City stories je lepší v grafice a trošku v provedeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Mrkni na videa na Youtube. Promakanější je VCS, ale zase město, auta, mise se mi víc líbí v LCS. Je to názor každého a těžko říct, která hra se ti bude více líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 jednoznacne gta:chinatown wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 mě víc bavilo VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 liberty city nebo chinatown wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karcy Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 určitě gta VCS - lepší grafika a zajímavější příběh :) jinak ... určitě souhlasim skvělá hra Monster hunter freedom - unite ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 V gta VCS navic muzes plavat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Měl jsem UMD VCS, pak se rozbilo, ale je to jedno, mám flash...podle mě jsou obě gtáčka dobrý hry... Akorát LCS nehraju, protože se mi ISO vždycky seklo... :( Jo a ještě k tomu CHTW, je to dobrý, akorát mě to přestalo bavit, déle jsem hrál VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 urcite obe ale nejdrive VCS a potom LCS at to mas v kupe anebo si udelej flash a jenom si je stahni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy007 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Gta CHW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boochwee Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 LCS: skvělej příběh, prostředí, auta, hl. hrdina, lepší zbraně, podle mě zábavnější mise VCS: Vrtulníky, lodě, možnost plavat, lepší rádio stanice CHTW: zatím jsem nehrál takže nemůžu posoudit :roll: bral bych LCS protože je zábavnější (podle mě), má lepší atmosféru a hlavně tam můžeš mlátit lidi hokejkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoNyX1468624327 Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 GTA Chinatown Wars Monster Hunter Freedom Unite Metal Gear Solid Peace Walker SOCOM FTB3 - navíc když si ho koupíš normálně, tak si narozdíl od nás ostatních zahraješ aj po netu ;) ( FTB2 hraju pořád online, ale je to samý cheater x/ ) Valhalla Knights 2 - Taky dobré RPG Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 3 ( Ultimate Ninja Heroes 3 ) P.S.: Poraďte nějákou hru x)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 ani jedno nejlepsi je : GTA Chinatown Wars ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Co máte furt s těma válkama z čínský čtvrti? Doporučuju VCS a z jinejch než GTA Rock Band Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.