g. hero Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Když mám konzoli+hdd s banem=nemuhu instalovat hry na hdd. Když si koupím nový hdd budu moci instalovat vypálené hry na hdd (flash mám)? Omlouvám se zda jestli se už to tady probíralo, ale nenašel jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Bude ti stačit udělat Unban HDD, což tady pár lidí dělá... Jinak na nový HDD ti to instalovat půjde, ale levnější bude to odbaňování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Ban je na konzoli, ne na HDD, takže pokud si koupíš nový HDD a budeš ho chtít použít na zabanovanym Xboxu, stejně ti na něj instalovat hry nepujde. Nový HDD nekupuj, aktualizuj dashboard na verzi 9199 a možnost instalovat hry na HDD se ti vrátí zpět, dělat unban přes JTAG je dnes už hloupost http://console-forum.net/showthread.php?t=90168. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Když se už někdo snaží radit, ať je to aspon správně. Nový HDD ti rozhodně nepomůže, problém není v HDD, ale v konzoli. Ona určuje, co se bude dělat a co ne Co určitě pomůže je ten unban, nebo ještě lépe upgrade Dashboardu na 9199. Tam se instalace her u zabanovaných konzolí opět povolila. Ale pozor, pokud jen updatneš, pořád nepůjdou přenášet profily a savy na jinou konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g. hero Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Diky za radu. Nainstaloval jsem ten dashboard a instalace fungují!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
g. hero
Když mám konzoli+hdd s banem=nemuhu instalovat hry na hdd. Když si koupím nový hdd budu moci instalovat vypálené hry na hdd (flash mám)?
Omlouvám se zda jestli se už to tady probíralo, ale nenašel jsem to.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.