rubi27 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 potřebuju poradit.....mam notebook asus teprve dva týdny a už mam problém s harddiskem. včera jsem ho vypnul a nevypl jsem všechny programy...a dneska ráno jsem ho zapl...a vyběhlo na mě řešení problému..a takle to dělá furt...a žádná změna....vždycky mi to napíše že to nebylo uspěšný....co mám dělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Tak vypinej vsechny programy a reinstaluj widle... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubi27 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 no jo...ale jak to mam udělat,,,když mi nenaběěhne ani plocha,......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 musíš CD/DVD nabootovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 To jsou otázky, nabootujes instalacku systemu z HDD (nekteri vyrobci davaji na jeden oddíl HDD zalohu systemu)/CD/DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubi27 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 dík moc,....ale jak to mám nabootovat???ja to fakt neumim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 V biosu (pri spousteni se tam dostanes pred DEL/F2/F12 atp... zobrazi se ti to, jake tlacitko mas zmackonout) nastavís boot z CD/DVD na 1. místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubi27 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 dam f12 a obevi se mi tam cisla text za chvili to zmizi a je to zase jak predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubi27 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 už sem to udělal,,...a furt to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darky09 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 tak s tim zajdi tam,kdes to koupil, popř. to reklamuj, alspon si neporušíš záruku :), jestli nějakou máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 už sem to udělal,,...a furt to nejde.... mužes to trosku rozepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubi27 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 už to de...díky moc...je náká změna s nastavením v pc??bude všechno při staryM?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.