FwR7 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Zdravim, když si nějaký video převedu do formátu pro PSP, tak když na to v PSP najedu, tak mi to napíše nepodporováno. Poraďte pls do čeho, případně čím, mám převádět. Dík :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Nejlepší volba bude nejspíš XviD4PSP. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Zdravim, když si nějaký video převedu do formátu pro PSP, tak když na to v PSP najedu, tak mi to napíše nepodporováno. Poraďte pls do čeho, případně čím, mám převádět. Dík :psp: psp podporuje MP4 480x272,AVC kodek... jakykoliv lepsi konvertor ti tuhle kombinaci videa a zvuku nabidne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FwR7 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Já bych radši zůstal u mého programu, který používám. Už jsem s nim něco úspěšně převedl, ale nvm proč mi to s ním nejde. Zkusil jsem v něm nastavit to, co si mi psal, ale nepomohlo to. Ale i tak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 stahni si treba youtube downloader,muzes z neho stahovat videa z YT a rovnou konvertovat do PSP.. jinak to je MP4 480x272 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FwR7
Zdravim, když si nějaký video převedu do formátu pro PSP, tak když na to v PSP najedu, tak mi to napíše nepodporováno. Poraďte pls do čeho, případně čím, mám převádět. Dík :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.