FwR7 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Zdravim, když si nějaký video převedu do formátu pro PSP, tak když na to v PSP najedu, tak mi to napíše nepodporováno. Poraďte pls do čeho, případně čím, mám převádět. Dík :psp: Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Nejlepší volba bude nejspíš XviD4PSP. ;) Citovat
0 emosss Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Zdravim, když si nějaký video převedu do formátu pro PSP, tak když na to v PSP najedu, tak mi to napíše nepodporováno. Poraďte pls do čeho, případně čím, mám převádět. Dík :psp: psp podporuje MP4 480x272,AVC kodek... jakykoliv lepsi konvertor ti tuhle kombinaci videa a zvuku nabidne... Citovat
0 FwR7 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Já bych radši zůstal u mého programu, který používám. Už jsem s nim něco úspěšně převedl, ale nvm proč mi to s ním nejde. Zkusil jsem v něm nastavit to, co si mi psal, ale nepomohlo to. Ale i tak dík Citovat
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2010 stahni si treba youtube downloader,muzes z neho stahovat videa z YT a rovnou konvertovat do PSP.. jinak to je MP4 480x272 Citovat
Otázka
FwR7
Zdravim, když si nějaký video převedu do formátu pro PSP, tak když na to v PSP najedu, tak mi to napíše nepodporováno. Poraďte pls do čeho, případně čím, mám převádět. Dík :psp:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.