marek Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Cau hosi nevite jestli jde nejak propojit apple monitor s xboxem 360 strejda mi ho dal ale ja ho jinak ani nevyuziju jak k xboxu ale jestli to nejde propojit tak to muzu vyhodit z okna:(:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 určitě by měl jít ... co má za vstup ten monitor? VGA HDMI DVI? cinch?!? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 myslis ze jsem pica a nedival jsem se? neni tam ani jeden vystup.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gagaman Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 neco tam byt musi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 myslis mac jako pocitac? mac monitor jsem v zivote nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 On snad píše apple a né mac ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 srry nejak jsem to zamotal... ale je preci nesmysl ze tam nejsou vstupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 je to iMac nebo Cinema Display ? Jesli je to starej iMac mas smulu, jako externi display se daj pouzit az ty novy, jesli display tak ses asi jak rikas pica, ptze monitor bez vstupu....no dava ti to logiku nejakou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Zkus ho vybalit z krabice :D To v mnoha případech pomohlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 jj a hledej vstup a ne vystup →"myslis ze jsem pica a nedival jsem se? neni tam ani jeden vystup...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anyndur Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 pokud se jedna pouze o display, tak jestli se nemylim, apple se snazi (minimalne snazil) rozsirit mini-DVI, takze neni problem koupit kabel s koncovkou na vga a nasledne pripichnout redukci VGA - mini-DVI.....nez budes priste nadavat, radsi pouzij hlavu a pripadne i google ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 V jeho případě bych na hlavu nespoléhal, ale rovnou použil strýčka googla :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 V jeho případě bych na hlavu nespoléhal, ale rovnou použil strýčka googla :D:D No ale s "pochybnou" hlavou je aj "strycek google" nepouzitelny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 No ale s "pochybnou" hlavou je aj "strycek google" nepouzitelny :D nj, a skara :D máš pravdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 koupil jsem redukci z dvi na hdmi a pripojil do boxu a zapl.....a nic :( cerna obrazovka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 koupil jsem redukci z dvi na hdmi a pripojil do boxu a zapl.....a nic :( cerna obrazovka:( Z DVI na HDMI prepojene X360 s monitorom??? Si dopleteny ako chrbtovy kos. Musis rozlisovat vystupy a vstupy. X360 ma vystupy: z "xbox portu" a z HDMI. Aky vstup (IN) ma tvoj monitor? Aky je to model? (na stitku by mal byt uvedeny). Je to CRT, LCD? 4:3, alebo sirokouhly? Mozno nesuhlasi (nepodporuje) monitor take rozlisenie, ake mas nastavene na konzole. Daj to na nizke (na inom TV, monitore) a potom uvidis, ci bude obraz na Apple. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anyndur Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 nevim jak je to s HDMI na DVI .... ale pokud si koupis napr. http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-xbox-360-pro-monitory-d69329.htm a na to das redukci do dvi.....tak by nemel byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marek
Cau hosi nevite jestli jde nejak propojit apple monitor s xboxem 360 strejda mi ho dal ale ja ho jinak ani nevyuziju jak k xboxu ale jestli to nejde propojit tak to muzu vyhodit z okna:(:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.