Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet na PS 3 přez Lan 2

Tony182

Otázka

Zdravím,

sem čerstvým majitelem PS3 60GB a potřeboval bych jí připojit na interent. Ale router je bohužel daleko z mého pokoje a navíc mi sem už jeden internetoví kabel vede, do PC takže šlo by přez druhou síťovku v pc dodávat internetové připojení do mé PS3? samozdřejmě sem už zkoušel různé nastavení ale pokaždé mi to vyhodilo chybu DNS serveru, problém ovšem asi nebude v nastavení PS 3 ale v nastavení síťové karty ale ruku do ohňě za to dávat nebudu takže se chci optat, má tu někdo s tímhle propojením zkušenosti? jde to? zkoušel sem různé kombinace nastavení Ip Adresy na tvrdo ale pokaždé chyba DNS serveru. Budu vděčný za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Kdybych to chtěl řešit tímhle způsobem tak bych sem vůbec nepsal, ale chci to vyřešit přez druhou síťovou kartu v PC, to že bude PC pořád zapnuté mi nevadí. Opravdu s tím nikdo nemá zkušenosti?

Hmm po pár chvílích intenzivního myšlení (cha cha) sem došel k tomu že máš Huhlo asi pravdu a koupím switch, odpadne tím asi několik problémů který bych měl při připojení přes pc.

Ještě dotaz nakonec, kupoval sem konzoli na aukru a je inzerována jako nová ale všichni víme jak to tam chodí, mám se obávat nějakého přehřívání, dřívějšího odchodu BD-romky nebo čehokoliv jiného? jako u konzole brzkého data výroby. Moc dobře vím že Xbox-360 měl tyhle porodní problémy a spravilo to až nové jádro čipu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud to chceš řešit takto, tak nastav mezi těma dvěma LAN kartama síťový most, klepnutím pravým tlačítkem na připojení k místní síti "Přemostit připojení".

Ale jak říkám, dvě stě a máš po starostech - http://www.alza.cz/s105-d139040.htm

Odkaz ke komentáři

• 0

Nemůžu uvěřit že to bylo tak lehké ale člověk se hold učí celej život, konzole je už online a děkuji ti za radu, ještě se prosím vyjádři k mému editovanému druhému přízpěvku. Zajímá mě jestli je potřeba se o konzoli nějak zvláš starat a opečovávat aby vydržela co nejdele. U PSX se mi, tenkrát ještě v roce 1997, rozbil černý límec na který se nasazovaly CD s hramy, PS 2 mi vydržela kreknutá hrozně dlouho než odešla čočka čipu a do dnešního data sme jich měli doma asi 3 nebo 4 z toho jednu jsem, nefunkční, dokonce kutil a žasnul jsem nad tím jak moc jsou japonci s integrací a využití místa v konzoli popředu o proti např. dnešnímu Xboxu a do ted má jednu funkční bratr. Jde mi o to aby mi tak špičková konzole se super dizajnem vydržela zase co nejdéle.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu