Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet na PS 3 přez Lan 2

Otázka

Odesláno

Zdravím,

sem čerstvým majitelem PS3 60GB a potřeboval bych jí připojit na interent. Ale router je bohužel daleko z mého pokoje a navíc mi sem už jeden internetoví kabel vede, do PC takže šlo by přez druhou síťovku v pc dodávat internetové připojení do mé PS3? samozdřejmě sem už zkoušel různé nastavení ale pokaždé mi to vyhodilo chybu DNS serveru, problém ovšem asi nebude v nastavení PS 3 ale v nastavení síťové karty ale ruku do ohňě za to dávat nebudu takže se chci optat, má tu někdo s tímhle propojením zkušenosti? jde to? zkoušel sem různé kombinace nastavení Ip Adresy na tvrdo ale pokaždé chyba DNS serveru. Budu vděčný za každou radu.

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Kdybych to chtěl řešit tímhle způsobem tak bych sem vůbec nepsal, ale chci to vyřešit přez druhou síťovou kartu v PC, to že bude PC pořád zapnuté mi nevadí. Opravdu s tím nikdo nemá zkušenosti?

Hmm po pár chvílích intenzivního myšlení (cha cha) sem došel k tomu že máš Huhlo asi pravdu a koupím switch, odpadne tím asi několik problémů který bych měl při připojení přes pc.

Ještě dotaz nakonec, kupoval sem konzoli na aukru a je inzerována jako nová ale všichni víme jak to tam chodí, mám se obávat nějakého přehřívání, dřívějšího odchodu BD-romky nebo čehokoliv jiného? jako u konzole brzkého data výroby. Moc dobře vím že Xbox-360 měl tyhle porodní problémy a spravilo to až nové jádro čipu.

• 0
Odesláno

Nemůžu uvěřit že to bylo tak lehké ale člověk se hold učí celej život, konzole je už online a děkuji ti za radu, ještě se prosím vyjádři k mému editovanému druhému přízpěvku. Zajímá mě jestli je potřeba se o konzoli nějak zvláš starat a opečovávat aby vydržela co nejdele. U PSX se mi, tenkrát ještě v roce 1997, rozbil černý límec na který se nasazovaly CD s hramy, PS 2 mi vydržela kreknutá hrozně dlouho než odešla čočka čipu a do dnešního data sme jich měli doma asi 3 nebo 4 z toho jednu jsem, nefunkční, dokonce kutil a žasnul jsem nad tím jak moc jsou japonci s integrací a využití místa v konzoli popředu o proti např. dnešnímu Xboxu a do ted má jednu funkční bratr. Jde mi o to aby mi tak špičková konzole se super dizajnem vydržela zase co nejdéle.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu