xxterorxx Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Takže o co jde. Jde o to že rozjiždím nový torrent tracker a tak se se chtěl nabidout aby uživatele místo (rapidshare,rapidshare,atd...).Použily třeba novy torrent tracker. Torrent Tracker Vyhody: +Žadné party a čekání +Bez omezení +Nic se neplatí +Bez pozvanek +Dostupnost Nevýhody: -Rychlost stahování zalží na tom kolik a jak rychle lidí seeduje //Pokud to berete jako spam tak to smažte jen jsem chtěl hodně uživatelum ulehčit praci// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deni96 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 nejlepši je stahovat přes share servery, kdyš mate premium neni co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 nejlepši je stahovat přes share servery, kdyš mate premium neni co řešit Ale musíš pořád měsíčně něco platit ,a furt musíš kontrolovat stažený party ,musíš je mazat rozbalovat , dávat do nich heslo a takový další sra*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Podle mě jsou také nejlepší volbou share servery.... já nic neplatím :D mě premiumko na Rapidu platí sponzor našeho fóra a to s extrahací atd... mi vůbec nevadí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.