Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ACER a Win7

Lukill

Otázka

Ahoj. Koupil jsem si ntbk s win 7 (Acer 5739g) a už jsem 7čky přeinstaloval 4x ... vždy když vypnu notebook ... a potom ho chci zapnout, tak se to načítá ... jakoby nic ... poté problikně modrá obrazovka s bílýma napisama ... a resetne se PC ... a takhle dokola ... zkoušel jsem Linux ... tam mi to nic nedělá - žádné errory, ale to víte ... Linux. Neví někdo pls co s tím ? Popř. poradit jakou edici windowsu co si můžu sehnat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

a chápeš ty, že modrá smrt je chybové označení které zobrazí windows po chybě ze které se nedokáže zotavit a to jsou chyby i hw ne jenom systému pochopitelně že linux toto nezobrazuje navíc pokud je to grafickou kartou což já osobně tipuji tak třeba linux ani zdaleka tak nevyužívá grafárnu jako wokna navíc pokud máš nějakou radeonku tak na tu on nemá ani ovladače

Odkaz ke komentáři

• 0

tak když to dělalo už na začátku tak si myslim že je to jasný pokud jsi použil recovery cd a vrátil vše do továrního nastavení pak bylo vše dobře.. pokud se ntb přehřívá jako že jo když je to noťas a ještě od aceru tak si myslim že je to grafárna může to být i třeba jenom zanesené ale to jde většinou jen težko vyfoukat takže tu reklamačku vidím jako jediné rozumné řešení teď tě to sice sere ale za 2 tejdny máš noťas doma a budeš mít klid.. jinak doporučuji zálohovat data před reklamací

Odkaz ke komentáři

• 0

šméčko; Bože, co to tady kecáš za sračky o Linuxu? Sám jsi ho videl jen ze screenu, tak se uklidni.

Lukill; Co nouzový řežim funguje (při startu mačkej F8 a vyber tam nouzový režim)? Pokuď ano, tak v systemu zakaž automaticky restart a pak sem napis tu chybovou hlasku.

Odkaz ke komentáři

• 0

tve seš trochu drzej smrad, takhle si mluv doma s rodičema jestli ti to trpí a nechápu proč sem taháš linux je sice pěkný, že ty si v něm umíš uvařit i kafe ale tady o linux vůbec nejde

tu lukill: háže to BSoD někdy i při startu jindy třeba po chvilce ve windowsu? dělalo to zprve například u mp3 nebo i filmů??

Odkaz ke komentáři

• 0

Lukill; Tak nainstaluj win, zakaz automaticky restart (Tento počítač /pravym/ - vlastnosti - Upřesnit nastavení systému - Spouštění a zotavení systému, Nastavení - odškrtni Atutomatický restart) a pak to tedy restartuj počkej až se objeví bsod a vyfot jí.

šméčko; když o to nejde, tak to sem netahej...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu