marrtan Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Existuje na PSP hra podobná battlefieldu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 to asi ne ....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 na psp ? ...... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 no tak třeba v duchu battlefieldu je star wars battlefront, prostě mužeš strilet a řidit skoro vsechno co se hybe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 jo ale je to ze zhora ne ? ale chci vidět nějakou 1st personku na psp ve stylu bf... protože na psp jakákoli 1st personka je největší shit nemluvě o tom že psp na to nemá hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 no na těchto webech je napsané, že battlefield bude http://www.gamespot.com/psp/action/battlefieldmoderncombat/index.html a tady http://www.psp411.com/show/product/434/1#comments_list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 přečti si datumy.. 2005 .. jedna velká kachna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 a kdy ma vijit te modern combat na psp ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 ale pockej to je film na psp ne :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 film určitě ne,píšou tam že se tam bude k užití 50 zbraní atd. a hra to taky není .. to je jako když se tvrdilo že bude gta sa na psp .... navíc tohle jsou 5 let starý články a bf furt nikde....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 no právě a proto jsem na to reagoval a dal to sem, jsem úplný začátečník co se týká PSP, doposud jsem se zajímal o mobily, takže některé věci fakt nevím. Jsem to pak hledal všude na netu ten battlefield 2 modern combat a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 jako bylo by to zajmavý ale psp na tohle prostě nemá hardw. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Samozřejmě :idea:, zkus Starwars battlefront 2 nebo Elite squadron či Renegade squadron to si zapaříš:psp::psp::psp: Je to skvělý:bash:!!! Snad je to i podobný, ale střílečka to je!!! To vím jistě.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Killzone liberation nejlepší střílečka na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Kill hiiim... kill hiiim. To mě v ní štve, jak pořád kiill hiiim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Si to dej polski :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 A co tam řikaj? Promiň, já už to máznul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 coded arms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.