maaareeek Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Ahoj, koupil jsem si moje 1. psp, a bojím se že když do toho budu více mačkat tak že za nějakou dobu přestane fungovat nějaké to tlačítko. Je to možné? a když ano, dá se to spravit tak, abych nemusel do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Ahoj, koupil jsem si moje 1. psp, a bojím se že když do toho budu více mačkat tak že za nějakou dobu přestane fungovat nějaké to tlačítko. Je to možné? a když ano, dá se to spravit tak, abych nemusel do servisu? :D:D:D kdyz do toho budes mlatit je jasne ze se rosekaji. kdyz normalne nebo vic je to v poho, psp ma tlacitka delany plastovym krytem( to co mackas ) pak gumovou podlozkou s kontaktem ktery se napojuje na z, desku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 já myslím že by se to mělo nechat spravit doma úpa v poho..... jenom si koupíš nějaký ty tlačítka a akorát to vyměníš... teda aspoň myslim... zkušenosti s tim ještě nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 já myslím že by se to mělo nechat spravit doma úpa v poho..... jenom si koupíš nějaký ty tlačítka a akorát to vyměníš...teda aspoň myslim... zkušenosti s tim ještě nemám :D no jo no, zkusenosti naberes casem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maaareeek Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Dík moc...No co se týče mě a psp tak jsem úplnej amatér, tak se raději poptám. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Dík moc...No co se týče mě a psp tak jsem úplnej amatér, tak se raději poptám. :-D neni zac. jinak zde na foru se dekuje tlacitkem thanks, propriste:) mej se LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darky09 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 a thank už ti nedal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 a thank už ti nedal :) ani jsme si o nej nepsal:D pisu kazdej zacatecnikum at dekuju thx... me to kdysi poradil Tekken :) jinak tvuj prispevek je jaksi OT tak bacha na to at nevyfasujes BAN, anonymous se s tim nesere:) Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maaareeek
Ahoj, koupil jsem si moje 1. psp, a bojím se že když do toho budu více mačkat tak že za nějakou dobu přestane fungovat nějaké to tlačítko. Je to možné? a když ano, dá se to spravit tak, abych nemusel do servisu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.