maralo Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 cus srry ze to sem davam ae nikde jinde sem to nenasel. mam asi brickle psp proste nejde zapnout moc tomu nerozumim a potreboval bych pomoc kdo by mi ho umel dat do kupy najde se nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 ja to umim...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maralo Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 a odkud si a za kolik? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Radši řekni odkud jsi ty;), to bude podstatně jednodušší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 J určitě napiš odkud jsi a jaké máš PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maralo Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 sem z Jindrichova Hradce (jizni cechy) a mam psp verzi 1004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Heh, to je kurnik daleko ode mě, rád bych ti s tím pomohl ale jsme od sebe krapet dále;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maralo Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 myslite ze kdybyste mi nejak popsali jak se to dela ze bych to zvladl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Jak daleko jsi odtamtud schopen dojet? Já jsem totiž o víkendech někdy v Hornosíně, pro lepší orientaci přikládám mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 tyjo kdyby si byl kousek od Vrbna pod Pradedem tak ti to udelam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maralo Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 a kdybych vam ho poslal postou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Tak můžeš. Napíšu Ti PM s adresou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maralo
cus srry ze to sem davam ae nikde jinde sem to nenasel. mam asi brickle psp proste nejde zapnout moc tomu nerozumim a potreboval bych pomoc kdo by mi ho umel dat do kupy najde se nekdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.