danielzdj Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2010 Ahoj všichni. Jsem tu nováček a rád bych si pořídil PSP. Mám teď možnost pořídit si PSP 1004 s FW 6.00. Půjde to flashnout? Moc díky za rychlou odpověď (zítra si pro něj chci jet). Citovat
0 Dark_user Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2010 Ano, všechny PSP Fat (1004) jdou flashnout. Stačí kontaktovat nějakého flashera. Citovat
0 premek Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2010 Čauec, potřeboval bych zjistit jak udělat,aby mi šly spustit hry z PS2 slim na PS2? Děkuji za radu! Citovat
0 zozy Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2010 Čauec, potřeboval bych zjistit jak udělat,aby mi šly spustit hry z PS2 slim na PS2? Děkuji za radu! proč si založil těma a ještě tady spamuješ ? Asi si nečetl pravidla...Bacha na to jsou tady moderátoři a můžeš dostat i ban:!: Ted k topicu,v topicu pro začátečníky to vše najdeš..co a jak... SEKCE TUTORIALY PS kdyby si hledal mapu flasheru tak ji nenajdeš:roll: Citovat
Otázka
danielzdj
Ahoj všichni. Jsem tu nováček a rád bych si pořídil PSP. Mám teď možnost pořídit si PSP 1004 s FW 6.00. Půjde to flashnout? Moc díky za rychlou odpověď (zítra si pro něj chci jet).
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.