kolos Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2010 Zdravím vcera jsem do PSP kopiroval nejake veci a kdyz jsem to rano pustil tak cerna obrazovka. Zvuk funguje prepinat mezi slozkama muzu ale nevidim obraz. Co stim ? Mam treba zkusit utahnou srouby nebo tak neco ? Diky Nebo se jedna o brick ? Citovat
0 kolos Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2010 Tak jsem zjistil ze PSP je trosku videt kdyz se kouknu zespoda takze asi je problem s podsvicenim Citovat
0 Kinder Master King Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2010 to bude v háji display Citovat
0 kolos Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2010 ted sem to rozebral stejnak tomu zitra konci zaruka :-D. Neda se stim neco udelat ? Krome vymeny displeje ? Citovat
0 Raczek Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2010 prdlajs displej, pojistka, co máš fatko nebo slimáka? Citovat
0 kolos Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2010 2004 Porad prosim Takle to vypada koukni se nato vic sem to nerozebral Citovat
0 boones36 Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2010 zkus odpojit display ale opatrne a znova presne zasunout Citovat
Otázka
kolos
Zdravím vcera jsem do PSP kopiroval nejake veci a kdyz jsem to rano pustil tak cerna obrazovka. Zvuk funguje prepinat mezi slozkama muzu ale nevidim obraz. Co stim ? Mam treba zkusit utahnou srouby nebo tak neco ? Diky
Nebo se jedna o brick ?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.