Mikelic Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 znáte nějaké dobré hry, které můžou hrát 2 lidi zároveň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Myslis na jednom iPhonu nebo pres WiFi / 3G? Me bavil Tap Tap (jde obema zpusoby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 ja jednom ipodu jenom ...jsem zapoměl dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 ja mastim s kamošema treba hockey...to je docela prdel a nebo treba ping pong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendas Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Taky by mě zajímaly nějaké hry pro dva. Pro dva znám jen tap tap (ten se mi na iPhonu 2g seká) SuperBall 3 a Pocket tanks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 lode rulezz, ted byly chvili free na appstore, tak sem sosnul a muzu rict ze jsem na tom ujel vice jak na TapTap-u :) A jde to online, nebo i pres wifi mezi sebou nebo pres bluetooth..proste ma to dost velkou podporu pro multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Jendas, kdyz se ti iP seka pri Tap Tapu, tak vypni aplikace, co ti jdou na pozadi. Nebo to spoustej v Safe modu. Jinak ted me docela zacal bavit Air Hockey, konkretne tenhle jde na jednom iP pro 2 urcite, o ostatnich nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.