jceloh Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 čuste funguje prosím fifa 2010 pod gen- C, protože jsem ji stáhnul a když ji nakopíruji do psp do iso tak se vůbec neobjeví dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4qug Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Co máš za psp? a fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jceloh Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 psp 3004 firmware 5.03 flashnutý a gen C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4qug Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Máš nestalí flash asi si nejspíš vypnul psp a flash se "vypnul" nahoď znovu chickhen a gen c. Mně fifa na GEN C normálně šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jceloh Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 jo a posimte a dá se ten nestalý flash nějak opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jceloh Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 dá se nějak ten nestalý flash opravit už se mi to párkrát stalo u některých her dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4qug Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 JJ znova nahoď chickhen a gen-c vždycky když vypneš psp flash se vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jceloh Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 tak to vím ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4qug Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Tak to sry nějak nechápu tvůj problém hry nevidíš protože nemáš nahozený cfw nic jinýho to bejt nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jceloh Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 ale mi se nezobrazí jen ta jedna hra fifa 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jceloh
čuste funguje prosím fifa 2010 pod gen- C, protože jsem ji stáhnul a když ji nakopíruji do psp do iso tak se vůbec neobjeví dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.