Guty Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 caute lidicky zkousel jsem hddhackr a nepodporuje muj hdd :( mam hitachi 60 gb je original preformatovanej na Fat 32 :( zkousel jsem ruzne navody a nepomohlo nic prosiiim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Ne, že bych něco namítal, ale nestačí ti jedno téma? Proč pořád zakládáš nová? Tenhle problém prostě mnoho lidí lidí, takže ti neodpoví. Založením stále nových témat tomu určitě nepomůžeš. A pokud jsi zkoušel už pár návodů a žádný nepomohl, možná bude načase přiznat porážku a koupit nový. On moc nefungoval ani předtím a ten tvůj formát na FTA32 tomu také nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guty
caute lidicky zkousel jsem hddhackr a nepodporuje muj hdd :( mam hitachi 60 gb je original preformatovanej na Fat 32 :( zkousel jsem ruzne navody a nepomohlo nic prosiiim o radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.