Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

TV do 25k ?

ClayMore

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Podle mně je dobrá tahle Viera od Panasonicu :) Má ji kámoš a je s ní nadmíru spokojenej a když u něho paříme na PS3 tak krása.

http://www.alza.cz/32-lcd-tv-panasonic-viera-l37v10e-d134145.htm

a nebo je dobrá tahle od Samsungu

http://www.alza.cz/samsung-ue40b6000-d120126.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Ta fesanda od Samsungu,na kterou sem vlozil link Ihaveyou - SAMSUNG UE40B6000 - je vazne parada ;)

Pokud mas dostatek mista na umisteni a sledovani vetsi TV (sedis od obrazovky minimalne 3 - 3,5 metru),tak bych se nebal ani tohohle macka. Ta televize by se do pozadovany ceny vesla jen tak tak ,ale po pripojeni k Tvoji PlayStation 3 by ten zazitek za tu investici stal..

http://www.alza.cz/46-lcd-tv-samsung-le46b650-cerna-black-d114616.htm

"Bohuzel" ja uz metrovy LCDcko nejaky ten patek mam,takze ted do novy TV jeste dobry 2-3 roky nepujdu. Ale pokud budu v budoucnu investovat do novy LCD TV, tak jelikoz uz je pro me uhlopricka 102 cm po tech letech krapet "okoukana",tak uvazuju o necem podobnym..

http://www.alza.cz/55-samsung-le55c670-d161817.htm

Videl jsem ji v behu (pusteny ukazky filmu na Blu-rayi) a padnul jsem doslova na zadek ;-) Opravdovy luxus...obraz je doslova obri, byl viditelne dukladne serizeny a ostrejsi jak ta nejostrejsi britva. Ta ostrost a barvy me asi "rozstipaly" nejvic. Cucel jsem na ten obraz asi pul hodiny a nemohl se od nej odtrhnout, tak me okouzlil. Tohle je TV ,o ktery do budoucna uvazuju,pripadne popremyslim o 3D variante,ktera se ale pohybuje kolem 80 tisic,coz je naprosto mimo moje moznosti,ale za ty 3 roky uz by to takovy cenovy sok byt nemusel ;)

Zaverem snad jen napisu,ze napriklad s tim SAMSUNG UE40B6000 (102 cm) rozhodne chybu neudelas,ale tu chybu neudelas ani s zadnou jinou LCD televizi od jakyhokoliv znamejsiho vyrobce. Takze na nase nazory neber moc zretel a vyber si svoji novou TV hlavne podle sebe,protoze jedine tak dosahnes maximalni spokojenosti ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Nevyplatí se teď s výběrem nové TV ještě chvíli počkat? Zvlášť, když je to k PS3? Taky uvažuji o nové TV (pravděpodobně nějaký LED Samsung), ale spíš si říkám, že bude lepší počkat na nějakou pořádnou TV, která podporuje už rovnou 3D. Co jsem se dočetl, tak větší bum s těmito televizemi by měl být někdy před Vánoci.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak já to beru takto - normální 2D bude stejné jako u dalších televizí ze stejné kategorie a navíc budeš mít plnou podporu 3D, které možná nebude tak dobře zpracované jako za rok až dva, ale jelikož si chceš pořídit TV teď, tak bych bral raději něco, co 3D podporuje, protože jestli si koupíš TV v rozsahu 25k-30k, tak ji rozhodně nebudeš chtít za rok či dva poslat dál a koupit novou.. A nevěřím, že to 3D bude špatně zpracované - kamarád, co viděl nějaký demo snímek v Samsung centru mluvil celkem v superlativech...

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak pokud sleduješ teď alespoň okrajově E3, tak na PS3 bude vycházet spousta 3D her.. Já vám samozřejmě váš názor nevyvracím a svůj určitě nevnucuji, ale 3D se hodí... Navíc pokud se ti nebude líbit 3D zpracování, tak tu televizi můžeš používat jen k 2D ne? Ale samozřejmě jsem taky trošku nedůvěřivej a před tím, než se rozhodnu něco takového pořídit, tak bych si to chtěl v nějakém Samsung centru vyzkoušet...

Odkaz ke komentáři

• 0

Jednoznačně bych bral Panasonic TX-P42G20 super telka do 25tis.!! Ohledně 3D, tak Samsung, jelikož hlavně to cpe do LCD tak u LCD se 3D efekt tvoří za TV, kdež to u plasmy to dokáže vystoupnout i z TV viz. Panasonic TX-P50VT20 (nej. 3D TV roku 2010!!), ale cena je samozřejmě 59tis. což je dost. Takže 3D řešte až příští rok.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu