Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

gta 4, sixaxis a auta ?

canava

Otázka

Controls -> sixaxis -> všechno zapnuto.

Přesto mi nejde ovládat auta pomocí pohybu ovladačem, jinak motorky atd. všechno funguje.

Jde to vůbec ? Nejde mi do hlavy proč by teda motorky a heli šlo takhle ovládat, ale nejdůležitější a nejčastější vehicl ve hře ne.

U nastavení aut je napsáno aftertouch takže co bych měl teda zmáčknout ? xD

A ještě nevím k čemu je to poslední nastavení, sixaxis auto pitch nebo jak.

Jo a jak zapískám na taxi abych nasedl jako pasažér ? :D

PS. nezajímají mě stupidní příspěvky typu - jen magor by chtěl sixaxisem řídit auto.....

thx samozřejmostí 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

... auta ktery používáte furt nejdou ale loď jo ... a co to auto pitch jak jsem psal ? a teda co znamená to vehicle aftertouch ?

edit: a L1 nefunguje a ani když podržím dlouho trojúhelník tak nenastoupí jako pasažér :( a nejde nějak zapnout jak na pc že budu vždy sprintovat ? to držení X mě pěkně štve.. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jako když zmáčkeš L1, když taxi jede okolo tak Nico nezavolá? To je nějaký divný...mělo by to jít i bez toho L1. Jen když dojdeš k nějakýmu tágu, tak drž trojúhelník a fakt by měl nastoupit. Zapnout sprintování nejde...musíš teda pořád přes X (btw: mě to taky sere :)).

Sixaxis funguje i jako dobíjení, ale to si myslím není auto pitch ani vehicle aftertouch. Já na to dnes večer mrknu a zítra kdyžtak napíšu co to je :coolgun:

Aloha

Odkaz ke komentáři

• 0

jj ten taxi už funguje musel jsem dodělat jednu misi kde si vezmete taxi... a o nabíjení vím, používám to ;) a to je v nastavení jako reload takže to mi nedělalo problém si to přeložit ale na tyhle dvě furt nemůžu přijít :) jo a ještě mě štve že nemůžete mířit z auta, na pc jste stiskly RMB a měli jste tam kolečko tak jste si namířili a pak stříleli ale tady víte kam střílíte až když vystřelíte takže většinou vystřílím z uzi pěknou dávku než zamířím xD to asi taky nejde jak na pc co .. :(

a ještě jedna otázečka xD mám zaplej auto aim protože to s analogem ještě moc neumím jsem s ps3 nováček.. a tak když chci někoho sejmout v autě tak zamířím a zamíří mi to na nějakýho retarda ůplně jinde ! nejde nějak přejít na chvíli z auto aim do obyč míření ? .. např když zamířím do země tak mám ruční míření ale jen zvednu hlavu tak se mi to zas přilepí na nějakou starou bábu :D

Odkaz ke komentáři

• 0
jj ten taxi už funguje musel jsem dodělat jednu misi kde si vezmete taxi... a o nabíjení vím, používám to ;) a to je v nastavení jako reload takže to mi nedělalo problém si to přeložit ale na tyhle dvě furt nemůžu přijít :) jo a ještě mě štve že nemůžete mířit z auta, na pc jste stiskly RMB a měli jste tam kolečko tak jste si namířili a pak stříleli ale tady víte kam střílíte až když vystřelíte takže většinou vystřílím z uzi pěknou dávku než zamířím xD to asi taky nejde jak na pc co .. :(

a ještě jedna otázečka xD mám zaplej auto aim protože to s analogem ještě moc neumím jsem s ps3 nováček.. a tak když chci někoho sejmout v autě tak zamířím a zamíří mi to na nějakýho retarda ůplně jinde ! nejde nějak přejít na chvíli z auto aim do obyč míření ? .. např když zamířím do země tak mám ruční míření ale jen zvednu hlavu tak se mi to zas přilepí na nějakou starou bábu :D

když budeš L2 držet jenom jakoby "málo" tak budeš v režimu manuálního míření, zatímco když to stiskneš uplně, tak to bude auto aim ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak už vím co je vehicle aftertouch a auto pitch 8)

vehicle aftertouch - můžete sixaxisem naklánět auto za letu. (např. při nějakým stunt jumpu)

auto pitch calibration - to sem pochopil tak, že si system zapamatuje polohu ovladače při nástupu na loď, motorku... a tu bere jako výchozí. Tzn. že pokud vlezeš do lodi, nebo na motorku a nebudeš mít ovladač rovno, tak při narovnání to bude zatáčet. Nvm jak to popsat líp :)

Btw. vypni si auto aim. Hra je pak určitě zábavnější :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu