Sim3to Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Koupil jsem si DJ Hero a pri hrani se mi zda ze je tam asi 0.3sec delay, takze to nekdy mackam ne do rytmu, aby to v tom rytmu bylo.. Skousel jsem vymenit baterky atd. Mozna je to norm. nastaveni. Nevi nekdo? Ma tady nekdo DJ Hero? Diky za rady a odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 V Guitar hero byla v menu funkce calibrate lag třeba je tady něco podobnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 V Guitar hero byla v menu funkce calibrate lag třeba je tady něco podobnýho kamo ses borec :D Bingo! :D Activision tam ma snad automaticky 100ms delay a kdyz jsem si to dal na 0 tak to padi tak jak ma a misto 2 hvezdicek uz delam 5 :D Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sim3to
Koupil jsem si DJ Hero a pri hrani se mi zda ze je tam asi 0.3sec delay, takze to nekdy mackam ne do rytmu, aby to v tom rytmu bylo.. Skousel jsem vymenit baterky atd. Mozna je to norm. nastaveni. Nevi nekdo?
Ma tady nekdo DJ Hero? Diky za rady a odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.