Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2010 Základní info: DC Universe Online je připravované "superhrdinské" mmorpg na motivy komiksů z dílny DC comics. Hru vyvíjí Sony Online Entertainment a podle jejich slov chtějí vytvořit nějaký mix mezi klasickým mmorpg a mmofps, přičemž systém levelů chtějí zachovat. Ve hře si vytvoříte svého hrdinu nebo zločince, který bude disponovat některou z dostupných super schopností. Také se budete rozhodovat, jestli váš hrdina bude umět létat nebo se bude pohybovat různými akrobatickými pohyby. Sílu vašich schopností a rychlost pak bude ovlivňovat hlavně vaše úroveň a to tak, že čím větší level, tím lepší síla. Pro svůj nově vytvořený charakter si pak zvolíte město, kde bude konat dobro či páchat zlo. Prozatím jsou známy Metropolis a Gotham City. V těchto městech pak můžete potkat známé postavy, které vám budou zadávat úkoly nebo budou přímo jejich součástí a vy jim budete pomáhat. Z těch známějších jmen se objeví například Superman, Batman, Flash, Lex Luthor, Catwoman, Joker a spousta dalších superhrdinů nebo padouchů. ZDROJ: mmogames.cz Novinky o hře: Vydání hry DC Universe Online, která je vyvíjena pro PS3 a PC bylo konečně stanoveno na listopad tohoto roku. Pro připomenutí rychle zopakuju, oč ve hře běží. Jedná se o MMO hru, přičemž se hráč chopí role superhrdiny či superpadoucha a plní úkoly v komiksovém světě plném známých marvelovských postav. Dalšího infa o hře, včetně gameplay videa, se dočkáme na nadcházející E3. ZDROJ: SIXAXIS první český playstation blog (playstation.hodnoceniher.cz) Citovat
GeorgeLee Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2010 tuhle hru určitě koupim :-D Citovat
Rocko Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2010 Nevíte zda budou měsíční poplatky ? Citovat
Rocko Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Tak dnes startuje beta. Budou si ji moct stahnout všichni uživatelé z PS plus. Klient bude mít 15 GB :( Citovat
Panther Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 nééé nemám PS+ (to je víc než hustý,tu hru si koupím!) // jde to popr pres JB ? (bez PSN+?) nebo pucit ucet od nekoho kdo ma psn+??? Citovat
Rocko Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Hrajete nekdo betu ? tedka sem to dostahoval ale kdyz se to spousti tak mi to napise Disconneted,nejsou servery off ? Citovat
tovr1203 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2010 dneska měnim hdd,až to budu mít hotovy, stáhnu a zkusim ... chtělo by to víc mmorpg Citovat
Rocko Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2010 jsem na 10 levelu ale už mě to moc nebaví. Je to pořád takový,bež tam tam zabij 10 potvor,znič 5 zařízení a vrat se a pořád dokola... Grafika na mmo celkem ujde ale zázrak to není aspon to jede v normálním rozlišení. Město je nuda,auta jezdí sem a tam lidi bezhlavě chodí,jediná se mi tam líbí hudba která tam perfektně pasuje. Citovat
BaronBlaster Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2010 Já dal lvl 5 ale moc mě to nezaujalo, hlavně z toho hlediska že se mě moc nelíbí ten mix komixových superhrdinů, kdeby to byla podobna hra ve stylu wow tak nad tím bych neváhal ani chvilku a určitě bych hrál. První dojem z grafiky, není moc pěkná ale koukat se na to dá. Citovat
tovr1203 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2010 jsem už taky na 5lvl, ale musim se připojit k ostatním, že to není zas až takový terno... ještě to chvíli zkusim a uvidíme jestli se to trochu rozjede ... zatim je to tak 6/10 Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2010 Nedal by mě to někdo stahnout prosim ? :) Citovat
Rocko Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2010 Tu by měly bejt beta klíče zdarma,ještě jich je tam celkem dost tak to zkuste :) http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/248/DC-Universe-Online-Beta-Key-Giveaway-PS3-Version.html Citovat
Samot2 Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2010 uhaaa, ono to těch 15GB stahuje až ve hře a ne na pozadí? Tak hned víc než velké odrazení na začátku, už nemám ani trošku chuť to zapnout, ani, že bych to nechal puštěné přes noc :D Citovat
Panther Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2010 0 Keys Are Left! :( fňuk nemáte někdo dva? Citovat
Rash182 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2010 ja bych jeden mel.. ma nejakou cenu? :D Citovat
Panther Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2010 dal bych ti points ale ty uz nejsou prosim posli mi ho .) Citovat
Rocko Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2010 Další šance jak získat betu : http://www.gamesradar.com/f/dc-universe-online-playstation-3-and-pc-beta-keys/a-2010122117334225052 Citovat
Panther Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2010 tak hru hraju celkem pravidelne mam 8lvl je to fajn hra jen se mi nechce platit v budoucnu mesicni poplatky ale je to prijemna zmena od dungeonu k vesmirnym lodim a moznosti jako behani jako flash nebo litani jako superman jsou obe super sam se s litanim nemuzu nabazit Citovat
rmk Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 cau ,tak co ma to nekdo uz ??jaky sou dojmy ???je to pecka???stoji to za koupi/hrani??? co PVP ,z videji to vubec nevypada spatne....hlavne mmorpg na ps3.... Citovat
naushika Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 tak jak to teda je panove ono se to musi jeste platit mesicne na PS3?? kolik to stoji a jak se to plati hraje to vubec nekdo?? diky diky Citovat
rmk Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 platit se to jako warcraft....cena bude podle me podobna...ja do toho asi pudu....cekam na recenze a nazory hracu......podle mne je to dobry )zatim nevim nic o PVP ,ale gameplay nevypada zle... s ceskou guildou a headsetem by se to hralo ..... Citovat
Panther Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 hral jsem betu je to dobry jen me stvalo ze sem si nezahral PVP to musi byt fakt pecka ale ty poplatky se mi zdaj moc přehnaný Citovat
Smartmax Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Kolik za to tedy chtěj měsíčně? Osobně se mi měsíční poplatky nelíbí, takže proto mne tohle nejspíš mine. Citovat
Rocko Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 České stránky : http://www.dcuniverse.4fan.cz/ Na foru už jsou i nějaké ty guildy. Citovat
Nine Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2011 Zdravim, tak taky trochu prispeju. Takze. Hra je samozrejme placena jako prevazna vetsina MMo. Ke hre je 30 dni zdarma. Dalsi mesic stoji pak 350,- jinak se da predplatit jeste 3 nebo 6 mesicu, pochopitelne za lepsi cenu/cim vic, tim levnejc. Presny castky si ted presne nepamatuju. Jinak, hra je opravdu svizna na rozdil od prevazny vetsiny MMo na trhu. Boj se podoba spis klasickejm ps3 rubackam spis nez rpgcku. PvP sem mel moznost zatim zkusit jen "na ulici", kdy me vetsinou nekdo napad, a musim rict ze je to zatim fakt fun. Boj je vetsinou dost vyrovnanej a spis nez jestli vam procne nejakej skill nebo hodi neco crit., zalezi fakt, jak se vam podari hodit nejaky kombo. Jinak, na tehle strankach http://www.dcuniverse.4fan.cz/ jsou prevazna vetsina pc hraci, aspon tusim.. Kdyby nekdo chtel, tak ja hraju na PvP serveru - Crossfire, ps3 nick N1NNE, nebo 2ghostx5@gmail.com, kdyby do toho nekdo sel..a hraju za hodny8) edit: pvp server crossfire Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.