Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Najdeme harry trottel a posel talibanu?

emosss

Recommended Posts

Právě že já to nenašel a to opravdu vždycky najdu všechno...Najít to najdeš, ale koupit si to už nemužeš, protože je to všude vyprodané. Zajímá mě co je to za vydavatele, když vidí, že je o to veliký zájem, proč neudělá dotisk..nějací šulini..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě že já to nenašel a to opravdu vždycky najdu všechno...Najít to najdeš, ale koupit si to už nemužeš, protože je to všude vyprodané. Zajímá mě co je to za vydavatele, když vidí, že je o to veliký zájem, proč neudělá dotisk..nějací šulini..

jde o to ze jsme zavislak na potterovi, eragonovi a mladi v hajzlu. vsehno jsme uz docetl minimalne 5x krome teda 4. dilu eragona ktery jeste nevysel. tak jsme zacal cist trottela, fakt ovedena parodie a nemuzu najit ten 3. dil no:(

Odkaz ke komentáři

Já teda osobně moc nečtu, ale mládí v hajzlu mám pár knížek doma..jinak Pottera i Eragona jsem viděl ve filmové verzi, každopádně prej Eragon je v knížce mnohem lepší...

eragon je fakt uzasnej... hlavne eldest a brisinger, jinak potter i eragon jsou ve filmu strasny

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu