emosss Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Hledam tuto knihu v jakymkoliv formatu. Nemuzu to najit:( diky vsem, odmena thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 http://www.kosmas.cz/knihy/133171/harry-trottel-a-posel-talibanu/ formát: papír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 http://www.kosmas.cz/knihy/133171/harry-trottel-a-posel-talibanu/ formát: papír Titul je vyprodán. Uvedený titul nemáme skladem a není k dispozici ani u dodavatele. Nemáme informaci o tom, že by se připravoval dotisk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 No, to ti nepomuže nikdo. Jedině sehnat od někoho kdo ti to prodá, ale jak tak vidím, je to žádané jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 No, to ti nepomuže nikdo. Jedině sehnat od někoho kdo ti to prodá, ale jak tak vidím, je to žádané jak... 1 a 2 dil na netu jsou, urcite se najde i 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Právě že já to nenašel a to opravdu vždycky najdu všechno...Najít to najdeš, ale koupit si to už nemužeš, protože je to všude vyprodané. Zajímá mě co je to za vydavatele, když vidí, že je o to veliký zájem, proč neudělá dotisk..nějací šulini.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Právě že já to nenašel a to opravdu vždycky najdu všechno...Najít to najdeš, ale koupit si to už nemužeš, protože je to všude vyprodané. Zajímá mě co je to za vydavatele, když vidí, že je o to veliký zájem, proč neudělá dotisk..nějací šulini.. jde o to ze jsme zavislak na potterovi, eragonovi a mladi v hajzlu. vsehno jsme uz docetl minimalne 5x krome teda 4. dilu eragona ktery jeste nevysel. tak jsme zacal cist trottela, fakt ovedena parodie a nemuzu najit ten 3. dil no:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Já teda osobně moc nečtu, ale mládí v hajzlu mám pár knížek doma..jinak Pottera i Eragona jsem viděl ve filmové verzi, každopádně prej Eragon je v knížce mnohem lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Já teda osobně moc nečtu, ale mládí v hajzlu mám pár knížek doma..jinak Pottera i Eragona jsem viděl ve filmové verzi, každopádně prej Eragon je v knížce mnohem lepší... eragon je fakt uzasnej... hlavne eldest a brisinger, jinak potter i eragon jsou ve filmu strasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.